Aanmelden als vrijwilliger of peer-to-peer coach

Wij willen personen binnen de doelgroep vaardigheden en competenties bijbrengen, zodat zij actief als vrijwilligers kunnen bijdragen aan het activeren en onderhouden van het platform. Hiermee wordt bijgedragen aan zelfredzaamheid en administratieve vaardigheden, doordat de vrijwilligers ons ondersteunen in de organisatie, administratie en ook een vergoeding krijgen voor hun werk.

De komende maanden zullen wij ook een aantal peer-to-peer vrijwillige coaches werven en opleiden. De peer-to-peer coaching is gericht op financieel bewustzijn en budgetvaardigheden, maar ook op het omgaan met (financiële) stress en praktische tips om met weinig budget te leven en op te voeden. De coaches zullen regelmatig contact hebben met de gezinnen die dit nodig hebben en hen voorzien van advies en een helpende hand. Deze hulp is alledaags en vriendschappelijk.

Heeft u interesse in het worden van vrijwilliger of peer-to-peer coach bij ons platform? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

    Verbinding

    Peer-to-peer coaching

    Inzet vrijwilligers